Neviete otvoriť dokument? Nechajte si poslať iný formát!

 

Možno sa vám už niekoľkokrát stalo, že si váš počítač nedokázal poradiť so súborom s netradičnou koncovkou aj napriek tomu, že iní problém riešiť nemuseli. Ak stojíte pred otázkou, ako čo najrýchlejšie otvoriť súbor s koncovkou ODT, ODS, PAGES, PUB či ktoroukoľvek inou, požiadajte o pomoc službu Zamzar.

Stačí iba, ak dokument odošlete e-mailom prevádzkovateľom atoledo.com služby a obratom vám robot prepošle dokument vo formáte, ktorý na svojom počítači, mobile či smartfóne bez problémov otvoríte. V e-mailovej adrese si sami určíte, ktorý formát je pre vás ten najvhodnejší. Skúste Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , xls@zamzar@com či s ktoroukoľvek inou koncovkou, s ktorou denne pracujete.

Služba je dostupná bezplatne pre dokumenty s veľkosťou do jedného megabajtu. Myslite však na to, že každý súbor, ktorý opustí váš počítač môže narušiť vaše súkromie. Služba ponúka aj webové rozhranie http://www.zamzar.com/, kde možno bezplatne meniť formát dokumentov do veľkosti 100 megabajtov.